Brannslukkesystem

DAFO Vehicle Protection

Vi tilbyr et komplett utvalg av brannslukkesystem for kjøretøy og anlegg. Alt fra enkle løsninger til skreddersydde systemer for tunge kjøretøyer som busser, skogsmaskiner, gruve- og anleggsmaskiner.

Branner i kjøretøy er ofte veldig intense og vanskelig å slukke med en håndholdt brannslukker. Med et riktig designet brannslukkesystem får du rask og effektiv beskyttelse som reduserer konsekvensene av en brann.

Jactone PAFSS Fire Supression

Jactone PAFSS (Pneumatically Actuated Fire Supression Systems), detekterer automatisk roten av brannen og slukker før brannen får utviklet seg og minimerer skadeomfanget.

Systemet kan brukes på serverskap, små rom, CNC maskiner, trucker med mer og slukkemedium leveres med Novec 1230 gass eller pulver.

Kvaliteten til Jactone PAFSS er bygget på mange års erfaring og teknisk kunnskap ervervet fra brannindustrien.

Energy Storage Protection

Et overvåknings og slukkesystem for batterisystemer til energilagring og industrielle powerbanks.
 
Som en løsning på utfordringer knyttet til brann i Li-Ion batterier, har Dafo Vehicle utviklet Li-IonFire™ -fire protection system.
Systemet vil detektere batterisvikt og starte kjøling av batteriet med bruk av slukkevesken Forrex EV™ og dempe eller hindre brannutvikling.
 

SAPPHIRE SYSTEMS

Å bruke vann i områder der elektronikk fungerer og uerstattelige verdifulle eiendeler lagres, kan være like ødeleggende som selve brannen. SAPPHIRE Clean Agent System slukker raskt brann og beskytter sensitivt utstyr uten å skade mennesker eller miljø med bruk av Novec 1230 slukkegass.

Systemet er spesielt egnet for å slukke branner i områder hvor det kreves et ikke- strømførende medium, hvor el- systemer ikke kan stenges i nødstilfeller, hvor opprydding av andre midler (som pulver) utgjør et problem, og i områder som krever et ikke- giftig slukkemiddel

Slukkesystem for kjøkken og frityr

I storkjøkken benyttes frityr- og stekeoljer som utgjør en betydelig brannrisiko. Forsikringsselskapene stiller derfor særskilte krav til sikring på slike kjøkken 

Brann i frityroljer kan ikke slukkes med vanlige slukkemidler og det er derfor utviklet spesielle slukkemidler til dette formålet både for manuell- og for automatisk brannslukking