Norgem AS – et nytt selskap i Norsecraft Gruppen

[av_one_full first min_height=» vertical_alignment=» space=» custom_margin=» margin=’0px’ padding=’0px’ border=» border_color=» radius=’0px’ background_color=» src=» background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=» mobile_breaking=» mobile_display=»]

[av_textblock size=» font_color=» color=» av-medium-font-size=» av-small-font-size=» av-mini-font-size=» admin_preview_bg=»]
Pressemelding 06/03-18

NORGEM AS

Norgem AS er et nytt selskap i Norsecraft Gruppen, som vil ta hånd om alle brann og varslingsrelaterte produkter som tidligere har vært i Norsecraft Tec AS.

Dette er en virksomhetsoverdragelse hvor Norgem overtar alle avtaler og forpliktelser som gjelder produkter fra Dafo, Ramtech (Wes), Firetrace, protec fire og Domino, samt fremtidige installasjoner og service.

Nøkkelpersoner som har arbeidet med disse produktene i Norsecraft Tec, blir med i det nye selskapet. Videre vil Norgem samarbeide tett med Norsecraft Tec og ha tilgang til deres kapasitet på installasjon og service, i tillegg til egne medarbeidere.

Bakgrunnen for at man etablerer et eget selskap innenfor brann & sikkerhetssystemer, er for å satse tyngre innenfor denne sektoren og få nødvendig fokus. Vi håper med dette at eksisterende og nye kunder vil sette pris på endringen og oppleve dette som en positiv forskjell.

Endringen er gjeldende fra 1 mars.

Selskapsdata:

Norgem AS
Industriveien 22a
2020 Skedsmokorset
E-post: post@norgem.no
Telefon: +47 400 74 100
www.norgem.no
[/av_textblock]

[/av_one_full]