Nyheter

Har dere ett godkjent, sikkert system for å evakuere arbeiderne på verftet?

Forsikringsselskaper og reassuranseselskaper kan forsinke og redusere skadeoppgjør betraktelig dersom brannalarmsystemet ikke er godkjent i henhold til brannalarmstandarden.

Mange verft i hele Europa valgt å installere og trygge ansatte og verdier med WES3.

Kirsten hos Norgem gjør det hun kan best, nemlig å fortelle om sikkerhet!

Norgem forteller gladelig om WES Trådløst varslingsanlegg og brannslokking til Alex Rosén ved Ramirents nyåpning på Alnabru i dag,14. mai.

Kirsten Sannes intervjues av Alex Rosén om sikkerhet på byggeplasser, spesielt under restaurering.

God nok brannvarsling kan forhindre at det som skjedde i Notre-Dame-katedralen ikke skjer igjen

Mandag 15. april 2019 brant den ikoniske Notre-Dame-katedralen i Paris. Den 850 år gamle katedralen var under restaurering av fire ulike selskaper da brannen startet.

Eksisterende brannalarm ble deaktivert i restaureringsområdet på grunn av arbeid. Resten av bygningen var dekket av fullt fungerende brannalarm. Tørt treverk og få hindringer gjorde at brannen i taket spredte seg raskt.

Norgem AS kan bistå med å sikre restaureringsprosjekter hvor brannvarsling blir koblet ut i perioder. I denne perioden benyttes ofte løsninger som ikke er sikre nok. Vårt trådløse system, WES, kan meget enkelt kobles inn på byggets/nabobyggets eksisterende brannsentral.

God nok brannvarsling kan forhindre at det som skjedde i Notre-Dame-katedralen ikke skjer igjen

Stiftelsen Maihaugen gikk for noen år siden til innkjøp av WES brannvarsling da de igangsatte restaurering av Dronning Sonjas barndomshjem. Varslingsanlegget kan enkelt flyttes og kobles sammen i nye restaureringsprosjekter.


Norgem AS på Hymax Utleieforum 2019

Hymax Utleieforum samler i dag ca 90 deltagere fra utleiebransjen. Her viser Hymax frem alle sine produkter og har foredragsholdere fra flere av produsentene og underleverandører.

Alle piler peker oppover, og vi vil sammen ha de beste forutsetninger for å lykkes sammen i årene som kommer, sier daglig leder Glenn Mellegaard.

Norgem AS er underleverandør og stiller som foredragsholder og utstiller på Utleieforumet.

Norgem AS’ stand som viser WES – Trådløst varslingsanlegg for midlertidig bruk i byggeperioder.


NORGEM AS

Norgem AS er et nytt selskap i Norsecraft Gruppen, som vil ta hånd om alle brann og varslingsrelaterte produkter som tidligere har vært i Norsecraft Tec AS.

Tar brannsikring på alvor

Veidekke har utstyrt alle fjell- og tunnelmaskiner med brannsikringsutstyr fra Norgem AS.

Mobilt brannalarm og evakueringssystem i henhold til EN54

WES + -systemet tilbyr en effektiv, praktisk, økonomisk og profesjonell løsning for høyest mulig sikkerhet ved brannvern og redning. Systemet består av et trådløst tilkoblet nettverk og gir mulighet for overvåkning og kontroll i sanntid.

Trygger dere verdier og miljøet?

Miljøskader kan være overveldende hvis en brann spres i ett resirkuleringsanlegg, på ett lager, i en container, på sjøen eller i skogen.

Norgem AS er en ledende aktør innen automatiske slukkesystemer i gruve- og anleggsbransjen, og er svært engasjert i forbedringstiltak innen sikkerhet og miljø, sier daglig leder Glenn Mellegaard.

Trygger dere verdier og miljøet

Trygger dere verdier og miljøet?


Smøresystemer til anleggsmaskin

Norsecraft Tec as er det selskapet som leverer desidert flest smøresystem til anleggsbransjen.

Smøresystemer til anleggsmaskin

Selskapet har leveranser til alle de store maskinimportørene, og «Lincoln smøreanlegg» er et kjent begrep i bransjen. Det mest benyttede systemet er Lincoln Quicklub, som har eksistert på markedet i mer enn 30 år! Norsecraft Tec as har videreutviklet disse solide og driftssikre systemene med avansert kontroll og overvåkning, og døpt det nye systemet til «Smartlub». Disse systemene blir nå benyttet av stadig flere entreprenører som ser fordelene som de nye systemene tilfører. Det er også et eget og rimeligere system som heter «Minilub» som benyttes på mini og midi størrelse maskiner.

Har du lyst til å arbeide med markedsledende systemer som reisende servicetekniker?

Vi har stor etterspørsel og søker derfor servicetekniker for installasjon og service av våre systemer.

Vi er en glad gjeng på 5 ansatte i Norgem som motiverer og utfordrer hverandre! De viktigste egenskapene du må ha for å jobbe sammen med oss er fleksibilitet og positivitet. Da vil du passe godt inn i vårt team. Vi har solid økonomi.

Det følger servicebil med stillingen.

Som servicetekniker vil dine nøkkeloppgaver være installasjon av våre branntekniske løsninger, samt support, service og årskontroller. Det følger servicebil med stillingen.

Vi gleder oss til å få en ny medarbeider i teamet!

Det burde være krav om å installere brannvarsling!

Kostnadene ved å investere i ett godt, og midlertidig, brann- og varslingsanlegg under restaurering er liten, sett opp mot skader som må repareres hvis ulykken inntreffer.

Du ​​kan ha all kunnskap og erfaring med å renovere gamle eiendommer, samt arbeidsprosedyrer og regler på plass, men dette vil ikke eliminere / redusere risikoen for brann.

Det er det kun ett brann- og varslingsanlegg som kan gjøre.

Maihaugen, Lillehammer

Norgem deltar på Utleiekonferansen 2019

Norgem har etablert seg som en viktig samarbeidspartner i utleiebransjen, og ett av våre hovedområder er å være en foretrukket leverandør av brann- og sikkerhetssystemer.

Kom gjerne og besøk oss på standen i dag for å få informasjon om oss og våre produkter, sier ansvarlig selger i Norgem AS, Kirsten Sannes, og daglig leder, Glenn Mellegaard.

Norgem deltok med stand på den Nasjonale brann- og el-konferansen 2019

Norgem deltok med stand på den Nasjonale brann- og el-konferansen 2019

Kirsten Sannes, ansvarlig selger for brann- og sikkerhetssystemer i Norgem AS, deltok med stor entusiasme på stand på den Nasjonale brann- og el-konferansen 2019.

Det var med stor glede vi deltok og presenterte våre produkter på den Nasjonale brann- og el-konferansen på Gardermoen 16. januar 2019.

Forsvaret velger Brannslukkesystem fra Norgem AS

Norgem AS tegner partneravtale med Aasen Montering AS

Norgem AS er importør og distributør for Automatiske brannslukkesystem, og varslingssystem for bygg under oppføring eller under rehabilitering. Hovedproduktene kommer fra Dafo i Sverige og Ramtech i England.

For å imøtekomme kunder i alle deler av landet har Norgem stort fokus på å knytte til seg kompetente partnere for å dekke alle distrikter i Norge.

Sist uke tegnet selskapet partneravtale med Aasen Montering AS på Sunndalsøra.

Aasen montering AS har lang erfaring med leveranser av tekniske tjenester innenfor tradisjonell Norsk industri og anleggsbransje.

Norgem AS er svært fornøyd med avtalen og har stor tro på at dette vil bidra til økt aktivitet innenfor brann og sikring i Sunndalsøra og distriktene rundt.

Norgem AS på Byggedagene 2019, Oslo

Samfunnet rundt oss setter store krav til hva byggenæringen skal levere. Det forventes at prosjektene skal leveres med god kvalitet, og at selve utførselen skjer på en god og sikker måte.

Norgem stiller på Byggedagene som leverandør av en helthetlig sikkerhetsløsning, WES.

– Systemet er utviklet for å gi ulike aktører i byggenæringen et enkelt og sikkert system for å kommunisere brann-, ulykke og andre nødsituasjoner for berørt personell, både på og utenfor byggeplassen, sier Kirsten Sannes i Norgem AS.

Norgem AS på Byggedagene på Oslo Plaza 3. og 4. april 2019.

Norgem AS på Byggedagene på Oslo Plaza 3. og 4. april 2019.