Slokkesystemer for buss

Forsikringsselskap i Sverige og andre Europeiske land krever automatisk slokkesystem i nye busser over 10tonn. Stadig flere busselskaper i Norge følger etter og setter krav til at deres busser skal ha installert fast brannslokkesystem. Dafo er markedsleder i brannslokkesystemer for kjøretøyer og har flere godkjente typer systemer både i form av slokkemiddel og funksjon.

Motor, hydraulikk, drivstoff og elektriske systemer utgjør de største brannrisikoene på en buss. Brannene utvikler seg ofte veldig raskt, tid til å evakuere bussen er kort og håndslukker er ofte ikke tilstrekkelig.

Dafo har levert brannslokkingssystemer til bussprodusenter i 20 år. Flere av verdens ledende bussprodusenter installerer Dafo brannslokkesystem ved produksjon av sine busser. Systemene er bygget til bussprodusentenes strenge krav.

Slokkesystem fra Dafo er designet etter flere internasjonale og nasjonale retningslinjer som: SPCR183, SBF127, R107 og FM for å nevne noen. Dette gjør brannslokkesystemet pålitelig og sikrer funksjon under de mest krevende forhold.

Forrex™ brannslokkesystem aktiveres ved en brann og slokker brannen raskt og effektivt samtidig som den beskytter mot re-antenning. Systemet er designet for å fungere optimalt under de vanskeligste forhold og i tøffe miljøer. Systemet er godkjent og fungerer ned til -50° C. Beholdere er tilgjengelig i størrelser 5-25 liter.

Norgem AS leverer installasjon og service på slokkesystem til buss fra Dafo, Protecfire og Firetrace.

Norgem AS er en ledende aktør innen automatiske slokkesystemer for buss, og er svært engasjert i forbedringstiltak innen sikkerhet og miljø.

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å velge rett løsning for ditt behov.