Slokkesystemer for datarom og datakabinetter

Slukkesystemer for datarom og datakabinetter

Tap av data og nedetid er to av de mest kostbare konsekvenser av ulykker som kan påvirke en virksomhet. I tilfelle av brann i datarommet, transformator rom eller andre kritiske rom, kan det få store konsekvenser og lang nedetid som resultat. 

Norgem AS har flere løsninger for beskyttelse av datarom/ kabinetter og vi vil sørge for riktig prosjektering og installasjon av beste løsning. Korrekt slukkesystem vil gi en effektiv beskyttelse som kan forhindre en brannkatastrofe i din bedrift! Gassen som benyttes i slike slukkesystem er Novec 1230 og aerosoler.  Som representerer den aller nyeste utviklingen innenfor slukkegasser og griper inn på et kjemisk nivå i brannen. Systemet slukker raskt og slukkemiddelet medfører ikke noen sekundære skader. Det er heller ingen rester av slukkemiddel. Novec 1230TM er en etterkommer fra Halon og Bruksområdene er som for Halon. Systemet har alle de positive egenskapene til Halon, men ingen av de negative. Slokkesystemet har en svært miljøvennlig profil og påvirker ikke ozonlaget samtidig som det er ufarlig for mennesker.

Norgem AS er en ledende aktør innen automatiske slukkesystem, og er svært engasjert i forbedringstiltak innen sikkerhet og miljø.

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å velge rett løsning for ditt behov.