Brannslukkesystem for datarom og datakabinetter

[av_partner columns=’2′ heading=» size=’medium’ border=’av-border-deactivate’ type=’slider’ animation=’slide’ navigation=’arrows’ autoplay=’false’ interval=’5′]
[av_partner_logo id=’3010′ hover=» link=» linktitle=» link_target=»]
[av_partner_logo id=’2717′ hover=» link=» linktitle=» link_target=»]
[/av_partner]

[av_hr class=’default’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=» custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=» icon=’ue808′ av-desktop-hide=» av-medium-hide=» av-small-hide=» av-mini-hide=»]

[av_one_full first min_height=» vertical_alignment=» space=» custom_margin=» margin=’0px’ padding=’0px’ border=» border_color=» radius=’0px’ background_color=» src=» background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=» mobile_breaking=» mobile_display=»]

[av_textblock size=» font_color=’custom’ color=’#0a0a0a’ av-medium-font-size=» av-small-font-size=» av-mini-font-size=» admin_preview_bg=»]

Brannslukkesystem for datarom og datakabinetter

Tap av data og nedetid er to av de mest kostbare konsekvenser av ulykker som kan påvirke en virksomhet. I tilfelle av brann i datarommet, transformator rom eller andre kritiske rom, kan det få store konsekvenser og lang nedetid som resultat. 

Norgem AS har flere løsninger for beskyttelse av datarom/ kabinetter og vi vil sørge for riktig prosjektering og installasjon av beste løsning. Korrekt slukkesystem vil gi en effektiv beskyttelse som kan forhindre en brannkatastrofe i din bedrift! Gassen som benyttes i slike slukkesystem er Novec 1230 og aerosoler.  Som representerer den aller nyeste utviklingen innenfor slukkegasser og griper inn på et kjemisk nivå i brannen. Systemet slukker raskt og slukkemiddelet medfører ikke noen sekundære skader. Det er heller ingen rester av slukkemiddel. Novec 1230TM er en etterkommer fra Halon og Bruksområdene er som for Halon. Systemet har alle de positive egenskapene til Halon, men ingen av de negative. Brannslukkesystemet har en svært miljøvennlig profil og påvirker ikke ozonlaget samtidig som det er ufarlig for mennesker i designet slukkekonsentrat.

Hvorfor velge PAFSS®

UTFORDRINGEN

Elektriske kabinetter finnes, ofte i flere antall, på mer eller mindre hver arbeidsplass, fabrikk, lager eller andre generelle arbeidsplasser.

Disse små kabinettene, kan by på et problem der feil på utstyr, skadet ledningsnett eller feil installasjon kan øke risikoen for brann.

Branner i slike kabinetter kan være vanskelig å identifisere, ofte til det er for sent å gjøre noe, spesielt i godt forseglede kabinetter der det vil være begrenset utslipp av brennbare produkter eller varme.

PAFSS-LØSNINGEN

Systemet vårt gir trygghet for kunder som ønsker en ferdig testet, godkjent og sertifisert løsning for brannsikring av deres elektriske kabinetter.

PAFSS Direct Low Pressure (DLP) faste brannslukkesystemer er spesielt designet for å beskytte små innkapslinger og kabinetter i samsvar med Loss Prevention Standard, LPS 1666. “Krav og testprosedyrer for LPCB godkjenning av Direct Low Pressure (DLP) fastmonterte brannslokkesystemer”.

PAFSS DLP-system gir beskyttelse inne i kabinettet, aktiveres i hjertet av brannen, slukker raskt og forhindrer brannen i å spre seg til nærliggende kabinetter / utstyr og resten av bygningen. Dette kan redusere risikoen for personskade og tap forårsaket av utstyrets nedetid og driftsforstyrrelser betydelig.

På vakt 24 timer i døgnet, 365 dager i året

PAFSS-FUNKSJONER

Våre ferdig konstruerte systemer har mange fordeler, inkludert:

  • Enkel å installere og vedlikeholde.
  • Rask, automatisk aktivering.
  • Lineær varme- og flammedeteksjon, noe som gir et ubegrenset antall deteksjonspunkter.
  • Svært pålitelig deteksjonsslange. Forblir upåvirket av skitt, støv, rusk og olje.
  • Fleksibel deteksjonsslange kan være plassert ved siden av de identifiserte risikoområdene, noe som gir rask effektiv deteksjon.
  • Krever ingen strømforsyning for deteksjon eller aktivering, forblir i drift under strømavbrudd.
  • Spesialkonstruerte spesialventiler og beholdere som inneholder personsikker slukkegass.

HVORDAN PAFSS FUNGERER

PAFSS brannslukkesystemer krever ingen strøm for deteksjon eller drift. PAFSS deteksjonsslange er installert over hele risikoområdene i kabinettet, og gir rask og effektiv deteksjon. Ved flamme eller høy omgivelsestemperatur, vil den trykksatte deteksjonsslangen briste på det varmeste punktet. Slukkemiddelet ledes deretter ut fra den tilkoblede beholderen gjennom hullet i deteksjonsslangen, rett i hjertet av brannen.

PAFSS DLP kan beskytte opptil FIRE kabinetter med bare ett system.

Hver kabinett kan inneholde flere rom.

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å velge rett løsning for ditt behov.

[/av_textblock]

[/av_one_full]