Brannslukkesystem for gruve og tunneldrift

[av_partner columns=’1′ heading=» size=’medium’ border=’av-border-deactivate’ type=’grid’ animation=’slide’ navigation=’arrows’ autoplay=’false’ interval=’5′]
[av_partner_logo id=’3148′][/av_partner_logo]
[/av_partner]

[av_hr class=’default’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=» custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=» icon=’ue808′ av-desktop-hide=» av-medium-hide=» av-small-hide=» av-mini-hide=»]

[av_textblock size=» font_color=’custom’ color=’#0c0c0c’ av-medium-font-size=» av-small-font-size=» av-mini-font-size=» admin_preview_bg=»]

Brannslukkesystemer for gruve og tunneldrift

Slukkesystemer for gruve og tunneldrift
[/av_textblock]

[av_textblock size=» font_color=’custom’ color=’#0a0a0a’ av-medium-font-size=» av-small-font-size=» av-mini-font-size=» admin_preview_bg=»]
Norgem AS er en ledende aktør innen brannslukkesystem til gruve- og anleggsbransjen, og er svært engasjert i forbedringstiltak innen sikkerhet og miljø.

Sikkerhet og miljø er de to viktigste hensynene bak alle avgjørelser vi tar. Å beskytte alt relevant utstyr som benyttes innen gruve- og anleggsindustrien mot brann blir stadig mer aktuelt. Konsekvensene av ulykker i kombinasjon med brann er ofte katastrofale. Resultatet blir tap av verdier og nedetid og er kostbare konsekvenser som kan påvirke en virksomhet.

Motor, hydraulikk, drivstoff og el-installasjoner utgjør de største brannrisikoene. Branner utvikler seg ofte svært raskt og er meget vanskelige å slukke med håndslokkeapparater.

Norgem AS leverer flere typer automatiske brannslukkesystem til anleggsmaskiner. Valg av type system avhenger av miljø, verdi på utstyr og hvor kritisk en brann vil være for menneske, miljø og maskin. Det systemet som benyttes i flest anleggsmaskiner er Dafo sitt automatiske slukkesystem som benytter Forrex™ slukkevæske.
Forrex™ er en væske med svært god slukke og kjøle effekt, og den er miljøvennlig. Væsken kan vaskes vekk med rent vann og har ingen skadelige virkninger på maskin eller miljø.

DAFO er en Svensk produsent med over 30 års erfaring med produksjon av brannslukkesystemer for kjøretøy. Systemet er utviklet for bruk over hele verden i både kaldt og varmt klima. Slukkesystem fra Dafo er designet etter flere internasjonale og nasjonale retningslinjer som: SPCR183, SBF127, R107 og FM for å nevne noen. Dette gjør brannslukkesystemet pålitelig og sikrer funksjon under de mest krevende forhold.

Forrex brannslukkesystem aktiveres ved en brann og slukker brannen raskt og effektivt samtidig som den beskytter mot re-antenning. Systemet er designet for å fungere optimalt under de vanskeligste forhold og i tøffe miljøer. Systemet er godkjent og fungerer ned til -50° C. Beholdere er tilgjengelig i størrelser 5-25 liter.

Norgem AS leverer installasjon og service på slukkesystem til gruve og tunnelmaskiner fra Dafo, Protecfire og Jactone

Norgem AS er en ledende aktør innen automatiske slukkesystemer i gruve- og anleggsbransjen, og er svært engasjert i forbedringstiltak innen sikkerhet og miljø.

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å velge rett løsning for ditt behov.
[/av_textblock]