Brannslukkesystem for skogsmaskiner

[av_partner columns=’1′ heading=» size=’medium’ border=’av-border-deactivate’ type=’grid’ animation=’slide’ navigation=’arrows’ autoplay=’false’ interval=’5′]
[av_partner_logo id=’3148′ hover=» link=» linktitle=» link_target=»]
[/av_partner]

[av_hr class=’default’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=» custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=» icon=’ue808′ av-desktop-hide=» av-medium-hide=» av-small-hide=» av-mini-hide=»]

[av_one_full first min_height=» vertical_alignment=» space=» custom_margin=» margin=’0px’ padding=’0px’ border=» border_color=» radius=’0px’ background_color=» src=» background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=» mobile_breaking=» mobile_display=»]

[av_textblock size=» font_color=’custom’ color=’#0a0a0a’ av-medium-font-size=» av-small-font-size=» av-mini-font-size=» admin_preview_bg=»]

Brannslukkesystem for skogsmaskiner

Slukkesystemer for skogsmaskiner

Motor, hydraulikk, drivstoff og elektriske systemer utgjør de største brannrisikoene i skogsmaskiner. Branner eskalerer svært hurtig og blir kjapt en umulig oppgave for en operatør med håndslukker.

Forsikringsselskapene krever ofte faste brannslukkesystemer for maskiner som går i kritiske miljøer: tunnel, sagbruk, skogsmaskiner inne i bygg etc. Et riktig prosjektert og installert brannslukkesystem gir en rask og effektiv beskyttelse, og kan forhindre en brannkatastrofe.

Norgem AS leverer flere typer automatiske brannslukkesystem til skogsmaskiner. Valg av type system avhenger av miljø, verdi på utstyr og hvor kritisk en brann vil være for menneske, miljø og maskin. Det systemet som benyttes i flest skogsmaskiner er Dafo sitt automatiske slukkesystem som benytter Forrex™ slukkevæske.

Forrex™ er en væske med svært god slukke- og kjøle effekt, og den er miljøvennlig. Væsken kan vaskes vekk med rent vann og har ingen skadelige virkninger på maskin eller miljø.

DAFO er en Svensk produsent med over 30 års erfaring med produksjon av brannslukkesystem for kjøretøy. Systemet er utviklet for bruk over hele verden i både kaldt og varmt klima. Slukkesystem fra Dafo er designet etter flere internasjonale og nasjonale retningslinjer som: SPCR183, SBF127, R107 og FM med mer. Dette gjør brannslukkesystemet pålitelig og sikrer funksjon under de mest krevende forhold.

Forrex brannslukkesystem aktiveres ved en brann og slukker brannen raskt og effektivt samtidig som den beskytter mot re-antenning. Systemet er designet for å fungere optimalt under de vanskeligste forhold og i tøffe miljøer. Systemet er godkjent og fungerer ned til -50° C. Beholdere er tilgjengelig i størrelser 5-25 liter.

DAFO brannslukkesystem levert av Norgem AS er det foretrukne brannslukkesystemet til de fleste store produsenter, som for eksempel John Deere, Komatsu Forest, Eco-Log, Gremo og Valmet, og også til en rekke mindre produsenter.

Norgem AS er en ledende aktør innen automatiske slukkesystem til skogsmaskiner, og er svært engasjert i forbedringstiltak innen sikkerhet og miljø.

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å velge rett løsning for ditt behov.

[/av_textblock]

[/av_one_full]