Brannslukkesystem for tog og arbeidsmaskiner

[av_partner columns=’1′ heading=» size=’medium’ border=’av-border-deactivate’ type=’grid’ animation=’slide’ navigation=’arrows’ autoplay=’false’ interval=’5′]
[av_partner_logo id=’3148′][/av_partner_logo]

[/av_partner]

[av_hr class=’default’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=» custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=» icon=’ue808′ av-desktop-hide=» av-medium-hide=» av-small-hide=» av-mini-hide=»]

[av_one_full first min_height=» vertical_alignment=» space=» custom_margin=» margin=’0px’ padding=’0px’ border=» border_color=» radius=’0px’ background_color=» src=» background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=» mobile_breaking=» mobile_display=»]

[av_textblock size=» font_color=’custom’ color=’#0a0a0a’ av-medium-font-size=» av-small-font-size=» av-mini-font-size=» admin_preview_bg=»]

Brannslukkesystem for tog og arbeidsmaskiner på skinner

Slukkesystemer for tog og arbeidsmaskiner på skinner

De fleste branner starter i motorrommet. Motor, hydraulikk, drivstoff og elektriske systemer utgjør de største brannrisikoene i et kjøretøy. Brannene kan være vanskelig å oppdage, de eskalerer veldig raskt og er vanskelig å slukke med en håndslukker. 

Brann i et kjøretøy på skinner kan være utsatt for spesielt høy risiko grunnet høyt antall passasjerer og mange tunneler.  Tunnel kan by på flere problemer som manglende mulighet til evakuering, røykutvikling og utilgjengelighet for slukkemannskap. Et riktig prosjektert og installert brannslukkesystem er en rask og effektiv beskyttelse som kan forhindre en brannkatastrofe, personskader og tap av menneskeliv.

Norgem AS leverer flere typer automatiske brannslukkesystem til tog og arbeidsmaskiner. Valg av type system avhenger av miljø, verdi på utstyr og hvor kritisk en brann vil være for menneske, miljø og maskin. Det systemet som benyttes i de fleste tilfeller er Dafo sitt automatiske slukkesystem som benytter Forrex™ slukkevæske.
Forrex™ er en væske med svært god slukke og kjøle effekt, og den er miljøvennlig. Væsken kan vaskes vekk med rent vann og har ingen skadelige virkninger på maskin eller miljø.

DAFO er en Svensk produsent med over 30 års erfaring med produksjon av brannslukkesystem for kjøretøy. Systemet er utviklet for bruk over hele verden i både kaldt og varmt klima. Slukkesystem fra Dafo er designet etter flere internasjonale og nasjonale retningslinjer som: SPCR183, SBF127, R107 og FM for å nevne noen. Dette gjør brannslukkesystemet pålitelig og sikrer funksjon under de mest krevende forhold.

Forrex brannslukkesystem aktiveres ved en brann og slukker brannen raskt og effektivt samtidig som den beskytter mot re-antenning. Systemet er designet for å fungere optimalt under de vanskeligste forhold og i tøffe miljøer. Systemet er godkjent og fungerer ned til -50° C. Beholdere er tilgjengelig i størrelser 5-25 liter.

Norgem AS. Har flere autoriserte servicepartnere fra nord til sør som sørger for sikker og rask service.

Norgem AS er en ledende aktør innen automatiske slukkesystem til maskiner, og er svært engasjert i forbedringstiltak innen sikkerhet og miljø.

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å velge rett løsning for ditt behov.

[/av_textblock]

[/av_one_full]