Brannslukkesystem for truck

[av_partner columns=’2′ heading=» size=’medium’ border=’av-border-deactivate’ type=’grid’ animation=’slide’ navigation=’arrows’ autoplay=’false’ interval=’5′]
[av_partner_logo id=’2717′][/av_partner_logo]
[av_partner_logo id=’3148′][/av_partner_logo]
[/av_partner]

[av_hr class=’default’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=» custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=» icon=’ue808′ av-desktop-hide=» av-medium-hide=» av-small-hide=» av-mini-hide=»]

[av_one_full first min_height=» vertical_alignment=» space=» custom_margin=» margin=’0px’ padding=’0px’ border=» border_color=» radius=’0px’ background_color=» src=» background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=» mobile_breaking=» mobile_display=»]

[av_textblock size=» font_color=’custom’ color=’#0a0a0a’ av-medium-font-size=» av-small-font-size=» av-mini-font-size=» admin_preview_bg=»]

Brannslukkesystem for truck

Slukkesystemer for truck

De fleste branner starter i motorrommet. Motor, hydraulikk, drivstoff og elektriske systemer utgjør de største brannrisikoene i en truck. Brannene kan være vanskelig å oppdage, de eskalerer veldig raskt og er vanskelig å slukke med en håndslukker.

Det sies at alle branner har vært små og det er her et automatisk slukkesystem kommer til sin rett. Brannen blir raskt detektert og slukket med Norgem sine automatiske slukkesystem.
Det er også slik at det som beskyttes er menneske, miljø og maskin, og det viktig at det forstås i den rekkefølgen. Konsekvensene av en brann i en truck kan ha tragiske konsekvenser for liv og miljø.

Forsikringsselskapene krever ofte faste slukkesystemer for maskiner som går i kritiske miljøer: sagbruk og forflytning av brannfarlig gods. Gaffeltrucker blir også ofte benyttet innendørs, noe som kan forårsake brann i bygg. Et riktig utformet og installert brannslukkesystem er en rask og effektiv beskyttelse som kan forhindre en brannkatastrofe.

Norgem AS prosjekterer og installerer brannslokkesystem etter SBF kriterier fra DAFO og JACTONE. Med slukkevæske, pulver og gass, kan vi levere system til de fleste trucker. Enten de er fossilt drevet eller elektriske.
DAFO har over 30 års erfaring i brannslukkesystemer for kjøretøy med høye krav til pålitelighet under de mest krevende forhold. Systemet er utviklet for å brukes over hele verden i både kaldt og varmt klima. Slukkesystemet er spesielt effektivt for beskyttelse av gaffeltrucker hvor det er en kombinasjon av fibrøst materiale blandet med oljer og brensel som kan føre til en alvorlig brann.

Forrex brannslukkesystem aktiveres ved en brann og slukker brannen raskt og effektivt samtidig som den beskytter mot re-antenning. Systemet er designet for å fungere optimalt selv under vanskelige forhold og i tøffe miljøer. Systemet er godkjent og fungerer ned til-50° C.

Systemet er designet etter internasjonale retningslinjene SPCR 183 og de svenske retningslinjer SBF 127.

Norgem AS. Har flere autoriserte servicepartnere fra nord til sør som sørger for sikker og rask service.

Norgem AS er en ledende aktør innen automatiske slukkesystem til maskiner, og er svært engasjert i forbedringstiltak innen sikkerhet og miljø.

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å velge rett løsning for ditt behov.

[/av_textblock]

[/av_one_full]