Slukkesystem for kjøkken og frityr
Brannsikkerhet for kjøkken og frityr
Brann som oppstår i steke- og frityroljer kan ikke slukkes med vanlige slukkemidler og krever derfor spesielt utviklede slukkemidler
Brannslokkesystemet vi tilbyr er utviklet for brann i frityr- og stekeoljer. For automatiske brannslukkeanlegg brukes ″Wet Chemical″, et såpeaktig stoff som legger seg som et teppe over brannen og kveler, samt oppnår en kjølende effekt som senker temperaturen i brannen
Systemet består av varmedetektorer, som ved varmeutvikling videre aktiverer systemet og utløser beholdere med slukkemiddel. Slukkemedium føres i rør fra beholderen til dysene som er plassert over frityr- og steke- innretningene og i avtrekkskanalen bak fettfilter. Strøm- og eventuell gasstilførsel vil også kuttes ved deteksjon. Systemet kan ved behov aktiveres manuelt
Ta kontakt med Norgem AS for å få et spesialtilpasset brannslukkeanlegg tilpasset dit kjøkken