WES mobilt brann, evakuering og sikkerhetsløsning for byggeplasser

Kvalitet og sikkerhet uten kompromiss. Rask installasjon. Enkel håndtering. Omfattende sertifiseringer

Varslingssystem

WES3 er et trådløst varslingssystem beregnet for bygg & anlegg før faste installasjoner er på plass. Enhetene er trådløse, batteridrevet og kobles sammen i et lukket nettverk. Wes+ består av en hovedsentral med GSM oppkobling, varslingsenheter, røyk og varme detektorer som kan kobles sammen i et uendelig nettverk.

Mobilt brannalarm og evakueringssystem i henhold til EN54

WES3-systemet tilbyr en effektiv, praktisk, økonomisk og profesjonell løsning for høyest mulig sikkerhet ved brannvern og redning. Systemet består av et trådløst tilkoblet nettverk og gir mulighet for overvåkning og kontroll i sanntid.

Alarmstyringssystem / REACT

Revolusjonerende nødvarslingsstyringssystem

REACT er vår digitale varslings- og kommunikasjonsplattform for nødsituasjoner på byggeplassen. En mobilapp, som du får rapportene til våre WES-produkter direkte på smarttelefonene til byggeplassens ansatte. Ubegrenset antall brukere innenfor en byggeplass og en gjestemodus for raskt å inkludere en midlertidig arbeider i sikkerhetssystemet.

WES3 trådløst brannalarm- og varslingssystem for krevende miljøer

WES brannalarm varslingssystem byggeplasser kulturminner

Klikk på bildet for en kort introduksjon

WES3 fra Ramtech Electronics er et trådløst brannalarm- og varslingssystem designet spesielt for krevende miljøer som byggeplasser, kulturminner og verft.

Ulykkes knapp og valgfri forsinkelse på aktivering av sirene etter aktivering av alarm.

Med WES³ er det neste teknologiske skrittet i fremtiden for mobile brann- og evakueringssystemer laget. Mange års erfaring på store europeiske byggeplasser har stor betydning for den videre utviklingen av våre systemer.

Brannvern, ulykke og evakuering – En komplett sikkerhetsløsning

Mer enn bare et produkt. Vi tilbyr deg en helhetlig sikkerhetsløsning innen brann- og personbeskyttelse på byggeplassen din.