WES trådløst brannalarm- og varslingssystem for krevende miljøer

[av_one_full first min_height=» vertical_alignment=» space=» custom_margin=» margin=’0px’ padding=’0px’ border=» border_color=» radius=’0px’ background_color=» src=» background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=» mobile_breaking=» mobile_display=»]
[av_textblock size=» font_color=» color=» av-medium-font-size=» av-small-font-size=» av-mini-font-size=» admin_preview_bg=»]

WES3 trådløst brannalarm- og varslingssystem for krevende miljøer

Klikk på bildet for en kort introduksjon:

WES brannalarm varslingssystem byggeplasser kulturminner
WES3 fra Ramtech Electronics er et trådløst brannalarm- og varslingssystem designet spesielt for krevende miljøer som byggeplasser, kulturminner og verft.

WES3 er ett moderne system med unike egenskaper for varsling og sikring, for eksempel å øyeblikkelig varsle behov for evakuering hvis en brann blir oppdaget, eller varsle ledere om en medisinsk nødsituasjon på ett spesifikt sted på en byggeplass. WES3 er meget fleksibelt. Enhetene er enkle å flytte rundt på stedet ettersom prosjektet endres, og de er egnet for innendørs og utendørs bruk da de er IP-klassifisert. Under normale forhold har enhetene en batterilevetid på 3 år og krever veldig lite vedlikehold.

Det er så mye mer med WES3, så besøk våre nettsider her, eller ring Kirsten på mobil 992 63 528 for ytterligere informasjon!

[/av_textblock]
[/av_one_full]