Norgem deltar på Utleiekonferansen 2019 i dag

[av_three_fourth first min_height=» vertical_alignment=» space=» custom_margin=» margin=’0px’ padding=’0px’ border=» border_color=» radius=’0px’ background_color=» src=» background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=» mobile_breaking=» mobile_display=»]

[av_textblock size=» font_color=» color=» av-medium-font-size=» av-small-font-size=» av-mini-font-size=» admin_preview_bg=»]

Norgem deltar på Utleiekonferansen 2019

Norgem har etablert seg som en viktig samarbeidspartner i utleiebransjen, og ett av våre hovedområder er å være en foretrukket leverandør av brann- og sikkerhetssystemer.

Kom gjerne og besøk oss på standen i dag for å få informasjon om oss og våre produkter, sier ansvarlig selger i Norgem AS, Kirsten Sannes.

Norgem deltar på Utleiekonferansen 2019
Norgem AS treffes på Utleiekonferansen i dag. Her representert ved ansvarlig selger for brann- og sikkerhetssystemer, Kirsten Sannes (t.v.), og daglig leder Glenn Mellegaard (t.h.).

Vårt produkt, WES, er ett trådløs varslingsanlegg for midlertidig bruk i byggeperioder. I denne perioden benyttes ofte løsninger som ikke er sikre nok. Det er ett brann- og evakuerings-anlegg som tåler tøffe forhold.

Utstyret kan kjøpes eller leies gjennom våre allerede etablerte utleiepartnere, sier daglig leder Glenn Mellegaard.

KONTAKT OSS

Kirsten Sannes

Norgem deltar på Utleiekonferansen 2019
Utleiekonferansen 2019: Kom og få informasjon om våre kvalitetsprodukter.

[/av_textblock]

[/av_three_fourth]