Sommerhilsen fra Norgem

Plutselig har ett halvt år gått – og sommerferien står for døren for de fleste av oss!

Vi i Norgem har hatt ett aktivt første halvår – med mange nye prosjekter, nye kunder og vi har deltatt på mange arrangementer. Alt med fokus på å «trygge verdier»!

Med økende oppdragsmengde, så har vi også ansatt nok en servicetekniker. Han heter Espen Eliassen og har erfaring fra «brannbransjen», noe som vil komme godt med når vi skal betjene dere som kunder på beste måte.  Espen er 29 år, bosatt på Fjellhamar og begynner hos oss 1 august.

I løpet av årets første måneder, så har det dessverre vært en del ulykker innen brann: Brannen i Notre-Dame, samt flere branner i Norge, både i bygg, tunneler, containere, maskiner og kjøretøy. Mange av disse brannene kunne vært unngått om man hadde hatt bedre overvåkning og bedre slukkesystemer på plass. Dessverre er det fortsatt slik at økonomi i mange tilfeller går foran sikkerhet … La oss sørge for å endre dette i tiden som kommer, slik at liv, miljø og materielle verdier sikres på en bedre måte.

Vi vil få takke alle leverandører, kunder og samarbeidspartnere for ett godt samarbeide i første halvår 2019, og vi ser frem til vårt videre samarbeide.

Nå «lader vi batteriene» og gjør oss klare for nye og spennende oppgaver utover høsten.

Vi ønsker dere alle en riktig god og varm sommer!

Hilsen oss i Norgem

Glenn, Raymond, Kirsten, Jan-Ole, Hilde og Espen

Sommerhilsen fra Norgem AS Brannslokking

God sommer!

RIKTIG GOD SOMMER FRA OSS I NORGEM AS!

NORGEM AS

Industriveien 22 A
2020 Skedsmokorset
Telefon 400 74 100
Epost post@norgem.no