Hymax Utleieforum 2019

Hymax Utleieforum samler i dag ca 90 deltagere fra utleiebransjen. Her viser Hymax frem alle sine produkter og har foredragsholdere fra flere av produsentene og underleverandører.

Første innlegg på Utleieforumet var av Bjørn-Erik Øye i Prognosesenteret, som hadde ett veldig godt innlegg om prognoser for fremtiden i bygg- og anleggsbransjen.

Norgem AS er underleverandør og stiller som foredragsholder og utstiller på Utleieforumet.

BRANN & SIKKERHETSSYSTEMER

Kirsten Sannes

Mobil 992 63 528
ks@norgem.no

Hymax Utleieforum 2019

Norgem AS stiller som foredragsholder og med stand for å informere om WES, trådløst varslingsanlegg for midlertidig bruk i byggeperioder. Her representert ved daglig leder Glenn Mellegaard.

Norgem AS leverer trådløst brann- og evakueringsanlegg for midlertidig bruk i byggeperioder, WES. Anlegget tåler tøffe forhold. Utstyret kan kjøpes av oss i Norgem AS, eventuelt leie via utleieselskapene.

Hymax Utleieforum 2019

Alle piler peker oppover, sier ansvarlig selger for brann- og sikkerhetssystemer i Norgem AS, Kirsten Sannes, til venstre på bildet. Her sammen med daglig leder Glenn Mellegaard.

Alle piler peker oppover, og vi vil sammen ha de beste forutsetninger for å lykkes sammen i årene som kommer, sier ansvarlig selger for brann- og sikkerhetssystemer i Norgem AS, Kirsten Sannes.